Dostava

Dostava

DOSTAVA JE TRENUTNO LAHKO MOTENA, ZARADI IZREDNIH RAZMER COVID19 ! HVALA ZA RAZUMEVANJE !Dostava

Ob nakupu nad 100,00 EUR, vam kupljeno blago dostavimo brezplačno, na katerikoli naslov v Sloveniji. Ob nakupu do 99,00 EUR, pa vam zaračunamo 6,00 EUR za pakiranje in dostavo. Blago pošiljamo po navadni in hitri pošti . Cenik si lahko ogledate na tej strani : POŠTA CENIK

Blago, ki je naročeno po povzetju bomo poslali na vaš naslov v roku  1-3 delovnih dni.

Blago, ki je naročeno z predplačilom, pa prav tako v 1-3 delovnih dneh na vaš naslov.

Za osebni prevzem, pa se oglasite v naši poslovalnici v Murski Soboti. Pri osebnem prevzemu, je potrebno predhodno preveriti zalogo v trgovini.

 

Večino blaga se pošilja direktno od dobavitelja na vaš naslov zato velja:
-če je embalaža ob prevzemu kakorkoli poškodovana, jo preglejte skupaj z dostavljalcem- poštno službo, ki vam paket pripelje.

če je artikel poškodovan, mu paket brezkompromisno vrnite ! Poznejših poškodbenih reklamacij zaradi dostave, brez zapisnika nikakor ne bomo upoštevali!

Kupljeno blago ima garancijo kot je to navedeno na računu in priloženem garancijskem listu. Prav tako imate na garancijskem listu ali računu tudi seznam pooblaščenih servisov, na katerega se obrnete v primeru okvare, ali kakih drugih težav. O vseh nevšečnostih in težavah ob dostavi, nas je potrebno nemudoma obvestiti po telefonu 02 537 11 44 ali pa na E-pošto info@pikanet.si.

Za več informacij o dostavi pišite na info@pikanet.si